Je bent een gemotiveerde GZ-psycholoog en wilt graag bijdragen aan het creëren van een goed behandelklimaat voor mensen met een verstandelijke beperking. Je zet je in voor de verdere professionele ontwikkeling van het team gedragsdeskundigen. Spreekt de combinatie van diagnostiek en behandeling binnen een multidisciplinair team je aan? Dan heeft Tragel een mooie uitdaging voor je!
Waar ga je aan de slag?
Tragel is een organisatie voor mensen met een verstandelijke beperking. We hebben ruim 70 woon- en dagbestedingslocaties in heel Zeeuws-Vlaanderen. Ruim 700 collega’s maken zich hard om vanuit onze visie ondersteuning te bieden aan cliënten met een verstandelijke beperking. Deze mensen bouwen verder aan een organisatie die durft te dromen en blijft zoeken, die innovatie en duurzaamheid omarmt en vertrouwen heeft in de toekomst.
Tragel werkt vanuit het orthopedagogisch behandelmodel Triple-C en legt de focus op wie de cliënt is en wat zijn talenten, krachten en mogelijkheden zijn. We gaan steeds samen met de cliënt op zoek naar perspectief in elke levensfase, inspelend op het niveau van de cliënt. We bieden warme zorg in een veilige omgeving en werken vanuit een vertrouwensrelatie waarin ieders eigenheid onvoorwaardelijk wordt geaccepteerd. Samen met de cliënt, de familie en het netwerk streven we naar een actief, betrokken partnerschap en een verrijkende dialoog. Hierbij wordt het belang van de cliënt steeds als uitgangspunt genomen.
De vakgroep
De vakgroep Gedragsdeskundigen bestaat uit verschillende orthopedagogen en psychologen, twee psychodiagnostisch medewerkers en een GZ-psycholoog. Deze vakgroep werkt nauw samen met andere disciplines.
De opdracht
Tragel kent een klein diagnostiekteam dat voor zowel interne als externe cliënten diagnostiek verricht, variërend van eenvoudige basisdiagnostiek tot diepgaande hypothesetoetsende diagnostiek. Daarnaast biedt Tragel ook behandeling aan voor zowel interne als externe cliënten. Een team van behandelaren en vaktherapeuten werkt hiervoor nauw samen met een arts VG. Voor beide werkgebieden wordt ondersteuning verwacht vanuit de nieuw aan te stellen GZ-psycholoog.
De kerntaken van de GZ-psycholoog zijn:
- Beeldvorming en diagnostiek
- Interventie: advisering, ondersteuning en begeleiding
- Behandeling
- Beleid
- Advies en ondersteuning van de orthopedagogen en psychologen
Wij vragen
Je bent een BIG-geregistreerde GZ-psycholoog. Wij verwachten van de kandidaat een zelfstandige, richtinggevende, open, flexibele en enthousiaste houding. Ervaring met de doelgroep is een pluspunt.
Wat krijg je?
- Kansen: Je draagt bij aan een goed leven voor cliënten. Iedereen is anders. Daarom is zorg, ondersteuning en behandeling nooit hetzelfde. Het is steeds ontdekken en bouwen.
- Kennis: Je kunt je talent blijven ontwikkelen. We hebben zelfs een eigen Tragel Academie en er zijn mogelijkheden tot deskundigheidsbevordering.
- Geld: Een salaris tussen € 5.587 en € 6.575 bruto op basis van een 36-urige werkweek. Inschaling is afhankelijk van je opleiding en ervaring. Bovenop je loon krijg je een eindejaarsuitkering van 8,33%. Ook ontvang je reiskostenvergoeding.
- Vrije tijd: Naast je wettelijke vakantie-uren, nog 57 balansuren per kalenderjaar op fulltime basis.
- Contract: Je komt direct in dienst bij Tragel en krijgt een contract van 16 uur per week, voor onbepaalde tijd.
- Informatie: Als je vanuit België over de grens gaat werken in Nederland, zijn er praktische zaken die handig zijn vooraf te weten.
Spreek je toekomstige collega!
Voor meer informatie over de inhoud van deze functie kun je contact opnemen met: Pieter Perdaen, GZ-psycholoog, van maandag t/m donderdag via +31 6 46 31 02 65 of Carien Parthesius, Manager Expertise Centrum op maandag via +31 6 31 99 04 60.