Clubs, activiteiten & evenementen

Lekker ontspannen en samen zijn, dat is belangrijk in je vrije tijd. Tragel Zorg organiseert daarom het hele jaar door activiteiten. Of iemand nu van sporten houdt of van gewoon chillen, voor iedereen zit er wat leuks bij. En is het er nog niet dan kijken we samen met cliënten naar de mogelijkheden.

 

Clubs en activiteiten

Er zijn veel verschillende clubs: sportief, creatief of gewoon gezellig bij elkaar komen. De clubs en activiteiten worden begeleid door vrijwilligers en waar nodig zijn er professionele begeleiders aanwezig. Bij grotere evenementen zijn ook medewerkers van de afdeling Zorgadvies en Vrije Tijd & Vrijwilligers aanwezig.

 

Kosten

Voor deelname aan clubs wordt een lidmaatschapsbijdrage betaald. Dit wordt onder andere aan materiaalkosten besteed. Voor deelname aan activiteiten en evenementen wordt entree gevraagd.

  

Wilt u meer informatie over het vrijetijdsaanbod van Tragel? Bekijk de evenementenkalender. De medewerkers van Vrije Tijd & Vrijwilligers helpen u graag, T: 0114 -38 22 90 of E: vrijetijd@tragelzorg.nl of stel uw vraag via het contactformulier.